מומחים באוורור, וונטות ומפוחים משנת 1976, משלוחים בכל הארץ!
זבוטינסקי 115 רמת גן
וונטה למטבח , אוורור למטבח באמצעות וונטה או שואב אויר ייעודי הכולל סינון נגד שומנים.
בעידן התמ"א, בעידן השיפוצים כשכל אחד רוצה למקסם את החלל הבייתי הפרטי שלו אנחנו נתקלים בהרבה מאוד מקרים של אוורור מאולץ כמו אוורור שרותים, אוורור מקלחות, אוורור חדר ארונות, אוורור מחסנים ו... הקריטי מכולם ... אוורור מטבח !
הלקוח הנחמד משפץ את הבית במיטב כספו, נותן את הדעת למראה הריצוף, מראה המטבח, דלתות, חלונות, קירות גבס וצבע, מטבח חדש ואינו נותן את הדעת לאוורור, אוורור המטבח !
הלקוח קונה וונטה של שרותים או מקלחת למטבח אשר מעבר לזה שאינה מתאימה לאוורר אדי רווי שמן, הוונטה הופכת להיות מחסום מסריח ונוטף של לכלוך המוצג לראווה במטבח והריחות ... מתפזרים בכל הבית, ריחות של בישולים ואדי שמן מטנפים לא רק את המטבח והכל דביק באזור הבישול וצהוב מלכלוך והצטברות שומנים.
אז יש וונטה למטבח הבייתי, יש שואבי אויר צנטריפוגליים עם סינון בדיוק למטרות הללו אשר ישפרו את איכות החיים, יוציאו את האוויר הלא רצוי וימנעו ממך להיות עבד של הניקיון של המטבח.
ישנם דגמים פריקים עד רמת הבורג הניתנים להכנסה לניקיון למדיח בתדירות גבוהה ככה שהכל יהיה נקי וללא מאמץ גדול מטעם הלקוח, ישנם דגמים שאינם צריכים זאת ויש לנקות את המסנן בלבד באמצעות סבון וסקוץ' תחת הברז.
יעוץ עם יועץ המומחה באוורור תוך מתן דגש על תוואי השטח ייתן לך מטבח מאוורר לאורך שנים.
התחום התעשייתי באוורור מטבח מתחלק לכמה תתי סעיפים שהעיקריים ביניהם הוא נידוף באמצעות מנדף וסינון (תקרת נידוף, מנדף עם מסננים, מנדף קירי, מנדף אי וכיו"ב) ואוורור באמצעות וונטה תעשייתית.
חברתנו איננה משווקת ציוד נידוף אלא וונטות תעשייתיות.
וונטה תעשייתית הינה אלמנט יניקה צירי אשר מיועד להוציא אויר בכמויות גדולות מאשר מפוח.
היתרונות של וונטה על מפוח הם כמות אויר גדולה, רמת רעש יחסית נמוכה ומחיר מאוד מאוד נמוך ביחס למנדף, פחחות, תאי סינון, עלות התקנה וכיו"ב ולכן איפה שמותר וניתן להתקין וונטה – זה מומלץ !
לוונטה תעשייתית יש שימוש רבים בתחום התעשייה במיוחד בחום הקיץ הישראלי במיוחד בנושא צינון במקומות העבודה וכל שכן במטבח תעשייתי שעובדים בו בני אדם , עובדים בו תנורים, פלטות גז או מנגלים, ציפסרים ומיני אלמנטים הכוללים חימום.
במטבח תעשייתי לא מקובל להתקין מזגן שכן העשן, השומן והאדים של תהליך הבישול יעבור דרך מערכת המיזוג והתוצאה תהיה שמערכת המיזוג תהיה מלאה בשומנים ובהצטברות של ריחות לא נעימים בלשון המעטה ואני לא מתייחס לגודל המזגן ,שעל הלקוח שכן החליט לרכוש מזגן למטבח, לרכוש והוצאות החשמל תהינה לא קטנות בכלל.
מאווררים באמצעות וונטה תעשייתית. זה פשוט, זה זול, זה יעיל וזה אפילו עוזר למנדף שלך אם יש לך אחד כזה מכוון שיעילות המנדף וספיקת האוויר של מפוח המנדף יורדת כאשר המנדף אינו נקי דיו וזה קורה די מהר ואז המטבח אינו מאוורר כיאות.
יעוץ ... כמו בכל מקצוע מומלץ להתייעץ עם בעל מקצוע נכון בתחום האוורור – יועץ מומחה באוורור, וונטות ומפוחים ולא עם בעל מקצוע שהתקין וונטה במהלך עבודתו כמו אינסטלטור או חשמלאי. הייעוץ חשוב יותר על מנת לקבל את הציוד המתאים ורק אח"כ נגשים לעבודה. סוף מעשה במחשבה תחילה.
מקווה שנהניתם מהקריאה של המאמר. אתם מוזמנים לפנות אלי בנושא ואשמח לתת לכם יעוץ פרטני שהתאם לסיטואציה הפרטית שלכם.